Het doet ons genoegen u te vertellen over onze ervaring met uw product. We lazen een artikel over Gloves In A Bottle in het blad “Nail Pro Magazine”. We waren op zoek naar een middeltje dat bescherming biedt tegen de aceton die wij gebruiken bij het verwijderen van plaknagels. Wij zijn erg onder de indruk van het resultaat en de beschermende werking van uw product.
SCHOONHEIDSSPECIALISTEN
Ingezonden brieven

Het werd hoog tijd dat ik eindelijk  een oplossing vond voor mijn extreem droge handen en kloven. Ik werk in de gezichtsverzorging & hairstyling en werk dus veel met “chemicaliën” – zoals bijv. waterstofperoxide en permanentvloeistof. Ook doe ik veel haarkleuringen. Natuurlijk wil ik graag dat mijn handen mooi blijven. Gloves In A Bottle beschermt en verzorgt mijn handen.  Mijn handen zien er fantastisch uit en voelen zacht aan. Trouw smeer ik mijn handen in: ‘s morgens om 09.00 uur, om 11.00 uur en ’s middags om 14.00 uur nog een keer. Na één week werke, voelen mijn handen nog steeds fantastisch aan, ondanks de blootstelling een de risico’s van mijn vak.  Een vergelijkbaar product ben ik nog niet tegengekomen.

Marjo De Ridder
Schoonheidspecialist, “St. Yves Salon”
Torrance, CA


Ik verdien mijn geld met haarverzorging. Dus heel veel water, shampoo en spoelingen! Iedere winter opnieuw krijgen mijn handen het te verduren. Een branderig gevoel, schilferen van de huid, kloofjes met bloedinkjes etc.

Nadat ik praktisch ieder handverzorgingsproduct dat er te vinden is, had gebruikt, liep ik tegen uw product Gloves In A Bottle aan.

Gloves In A Bottle doet precies wat de naam zegt. Het is alsof je perfect zittende handschoentjes aan hebt!

Geen branderig gevoel meer. Geen huidschilfers en geen kloven meer in mijn vingers. Geen bloedinkjes meer, alles verleden tijd.

Gloves In A Bottle is het enige product dat helpt voor mijn handen!

Sammy Suzuki
President van “La vie en rose international”
Los Angeles, CA
 


Dean Anthony La Barge
Pittsford, NY
 

Laatst kreeg ik een goede tip van een apothekersassistent die ook veel werkt als kapper. Bij zijn kapperswerk heeft hij last van uitslag van de latex handschoentjes (latex allergie –red.) Handschoenen van ander materiaal gebruiken biedt geen oplossing omdat die weer “oprollen” in het haar bij het permanenten. Dat werkt dus niet. Vergelijkbare problemen zijn er bij het kleuren van het haar. Hij zegt, dat hij door zijn handen te beschermen met GIAB deze werkjes nu zonder handschoenen kan uitvoeren. Bijkomend voordeel is dat hij zonder handschoenen veel nauwkeuriger en sneller werkt bij het inkleuren en permanenten. Gloves In A Bottle gebruikt hij ook bij zijn werk in de apotheek. Daar moet hij immers voortdurend de handen wassen. (Mexicaanse griep, red.) Patiënten niesen en proesten nog al eens over de recepten heen en overhandigen die vervolgens aan de assistentes in de apotheek. GIAB zorgt ervoor dat het personeel steeds weer de handen kan wassen zonder last  van een ontvette en uitgedroogde huid als gevolg van zoveel water en zeep.

 

Nog nooit eerder ben ik zo’n goed product  tegengekomen. Ooit werkte ik voor een "Fortune 500" Cosmetisch Bedrijf waardoor ik in staat was allerlei huidverzorgingsproducten uit te testen. Gloves In A Bottle is de beste handlotion die ik ooit heb gebruikt.

 

Tanya Ladoucer

Ik zit voortdurend met mijn handen in het water en in de chemicaliën. Ik heb werkelijk alles geprobeerd ,  maar dit is nu eindelijk een product dat me echt heeft geholpen.

 

Terry Kwiatek

Kapper

Hillsborough, NJ

De meeste vochtinbrengende crèmes bevatten chemische bestanddelen. Deze stoffen zorgen er weliswaar voor dat de huid zacht aanvoelt maar een nadeel blijft wel dat ze eigenlijk verantwoordelijk zijn voor juist nog meer irritatie. Na het aanbrengen van de vochtinbrengende crèmes wordt er een verkeerd signaal afgegeven aan de vochthuishouding van de huid. Het signaal van: alles is nu in orde…! Fout dus, want om het probleem op te lossen moeten er nu juist weer huideigen- lichaamseigenstoffen worden aangemaakt. Met de beschermende handlotion van Gloves In A Bottle voorkom je dit soort problemen. Het product werkt namelijk totaal anders. GIAB sluit het vocht als het ware op in de huid. GIAB verbindt zich met de dode huidcellen en er ontstaat een ondoorlaatbaar laagje op de huid. Dit laagje biedt bescherming tegen de agressieve stoffen die de natuurlijke vochtdoorlaatbaarheid kunnen aantasten en vervolgens de vochthuishouding van de huid verstoren. M.a.w. GIAB voorkomt en geneest!

Wij hier bij “Clutch” adviseren de handlotion van Gloves In A Bottle. De beschermende barrièrefunctie van de lotion is echt verbazend. Het laagje dat ontstaat houdt de chemische stoffen tegen die de huid “ontvetten” en uitdrogen. Bij een beschadigde huid worden de huidvetten soms letterlijk weggespoeld. Dit wordt een halt toegeroepen als agressieve stoffen niet langer in de huid kunnen doordringen. De natuurlijke vochtigheid van de huid wordt bij gebruik goed afgeschermd. Het beschermende laagje verdwijnt niet bij het handenwassen. Het blijft gewoon zijn werk doen, ook tijdens het zwemmen of bij transpireren. De zachte, vetvrije crème verdwijnt op natuurlijke wijze samen met de dode huidcellen. Dit wonder uit het blauwe flesje werkt als een setje handschoenen met als resultaat een blijvend soepele en zachte huid.

 

Clutch Magazine

Mijn beroep als huidverzorgingspecialist geeft me mooi en dankbaar werk. Een probleem is wel dat ik (te) veel met mijn handen in het water zit. Dit in combinatie met het natuurlijke proces van ouder worden, zorgt ervoor dat mijn huid in de loop der jaren erg droog is geworden. Ik ben mij hiervan bewust. In mijn praktijk verkoop ik zelf allerlei soorten crèmes en lotions tegen dit soort ongemakken. Echter zodra mijn handen in aanraking komen met water en zeep spoelt zelfs de duurste crème er direct af.

 

Gloves In A Bottle daarentegen, verdwijnt niet bij het handenwassen. Het is net als of er een beschermend laagje over je huid komt te liggen dat er voor zorgt dat de huidvetten worden opgesloten. Nog niet eerder ben ik zalfjes, crèmes, of lotions tegen gekomen die vocht toevoegen en tegelijkertijd helpen om de natuurlijke barrièrefunctie van de huid te beschermen.

 

Susan Owens

Gediplomeerd Esthetician.

Biggleswade Today

Mij werd de mogelijkheid geboden om de vochtinbrengende handlotion van Gloves In A Bottle te proberen. Ik moet zeggen dat ik werkelijk onder de indruk ben. Al na een paar dagen kon ik duidelijk het verschil voelen in de textuur van mijn huid. En dat geldt niet voor mij alleen, want zoals gebruikelijk geef ik dit soort dingen door in mijn directe omgeving om ook eens te proberen (niet te lang natuurlijk want ik kan het zelf moeilijk missen).

 

Mijn zussen, de één medisch assistente en de ander telefoniste in een callcenter en ook mijn moeder hebben het allemaal geprobeerd. Ze zijn het er alle drie over eens dat het fantastisch werkt voor hun handen.

 

Volgens mij is dit product ideaal voor allerlei mensen in de wereld van de mode, media en hairstyling. Ideaal voor een kapper met een gevoelige huid (kappersexceem)  die de hele dag met zijn handen in het water en allerlei nare vloeistoffen zit. De visagist die op een set in een koude omgeving zijn werk moet doen, en vooral ook de modellen. Voor handmodellen lijkt het me een echte must vanwege de huidverzorgde eigenschappen en de bescherming die het de handen biedt.

 

Kan iedereen het gebruiken? Jawel. Het is een fantastische lotion om op de badkamer te hebben staan voor vrouwen en mannen die veel met hun handen werken en last hebben van huidklachten en voor degenen die vinden dat hun huid wat extra aandacht nodig heeft.

 

Gloves In A Bottle hoort er wat mij betreft helemaal bij. Zowel voor eigen gebruik als voor gebruik bij mijn cliënten.

 

James Makeup

Glasgow Make-up Artist Blog

Een paar tips om strepen en vlekken te vermijden bij het bruinen zonder zon

- Voor je begint, zorg ervoor dat je de huid voldoende hydrateert!
- Vergeet niet om de oren, de achterkant van je nek en de haarlijn ook te bruinen. M.a.w niet alleen aandacht voor je gezicht
- Gebruik handschoenen om te voorkomen dat het product op je handen blijft zitten
- Je kunt je handen ook beschermen met een product genaamd “Gloves In a Bottle”
- Als je handen vlekkerig zijn geworden, gebruik dan “Oxyclean” om de vlekken te verwijderen
- Gevlekte nagelriemen schoonmaken met aceton (zit vaak in nagelreiniger)

Alx Galasinao
Make-up Artist
ABC7 Chicago

Dit is het belangrijkste onderdeel van de cursus voetverzorging…………... Tot nu toe heeft ieder van u zijn favoriete voetverzorgings- en badproducten gebruikt en die hebben goed gewerkt. De volgende stap hangt echter nauw samen met de beschermende lotion die u gaat gebruiken: Gloves In A Bottle!.

 

Dit product is precies het product waarnaar u op zoek was. Deze dunne lotion verzorgt de huid van zojuist gescrubde voeten. Het verzacht, en maakt de huid glad.  Zelf heb ik het geprobeerd met body butters en andere lotions en crèmes, maar het resultaat is gewoon minder!  Met al die andere producten

wordt je huid wel  zacht maar dat fijne gevoel is binnen een uurtje verdwenen. Dan zit je toch weer met die droge en schilferige huid. Zonde van al je werk. Gloves In A Bottle geeft je de hele dag door een zijdezachte huid. Met andere lotions worden je voeten glibberig en loop je nog een hele tijd over je stenen vloer te schaatsen terwijl er van alles aan je voeten blijft plakken. Gloves In A Bottle is direct droog!

 

Brain Spam Blog

Hoe werkt het ?
Wat is een beschermende lotion
 
Ingrediënten
FAQ
Bestel Nu
Prijslijst
Contact
Home
Gastenboek