TUINIEREN
GETUIGENISSEN
Ik ben een florale ontwerper met 22 jaar in de sierteeltsector. Net als alle ontwerpers, we houden de kerst-seizoen met alle prachtige geuren van Evergreen en dennen gebruikt in het ontwerp, maar HAAT de resultaten van hun plaats op onze handen.

Dit jaar voor reizen naar werken in een winkel voor vrienden van het seizoen keek ik voor een product als het uwe en vond het (handschoenen In A Bottle) at Home Depot. Alle drie de ontwerpers gebruikten het als gericht (opnieuw toe te passen om de 4 uur) en waren allemaal verbaasd en verheugd op de resultaten. We leven meestal met zwarte pek op onze handen, dat zal niet uit komen voor de hele maand december. Uit eten meestal betekent het houden van uw handen onder de tafel.

Dit product is iets waar de bloemen industrie moet zeer veel gehoord over. Er zijn verschillende Bloemist tijdschriften ... Er zijn ook de handel en het ontwerp toont als cadeau geeft, zowel in San Francisco en Los Angeles (zoals het Flower Mart in LA) dat ik denk dat geÔnteresseerd zou zijn in het uitvoeren van uw product. Bedankt voor de eerste schone hand kerst ooit!

Graag wilde ik u laten weten dat ik een chronisch probleem had met droge/ruwe handen. Ik ben patholoog en gebruik de hele dag door operatiehandschoenen die ik voortdurend aan en uit moet trekken waarbij ik steeds opnieuw mijn handen moet wassen. Daar komt bij, dat ik ook nog eens graag zwem. Dit alles leidde ertoe dat mijn huid steeds kapot was, vaak tot bloedens aan toe, en soms zo ernstig dat ik geen pen meer kon vasthouden. Niets hielp totdat ik tegen dit goedje aanliep. Nu kan ik net zo veel zwemmen als ik wil en van het kapot springen van mijn huid heb ik totaal geen last meer. Gloves In A Bottle is een fantastisch product!

Carolyn Hopkins
Patholoog

Groeten,
Valerie Uram
Floral Designer

Ik werk bij een bloemenwinkel en net gekocht uw product en gebruiken. Het werkte zo goed met me vertelde ik iemand anders in de bloemenwinkel en ze gebruiken en vond het prachtig, ze zeiden allemaal hoe het maakt hun handen voelt zo goed. Wij bedanken u voor een prachtig product!
Dit is de beste dingen die ik ooit heb gebruikt ... vorig jaar na een arts mij een monster van uw product tot mijn verbazing werkte het wonderbaarlijk! Na gewerkt te hebben in de tuin van mijn nieuwe huis, de bromelia's (ik besef dat ik ben allergisch voor hen) had mijn armen gekrast en liet me uit te breken in een uitslag als gevolg van een allergische reactie (contact dermatitis - Nota van de redacteur).

De volgende maandag een van mijn artsen gaf me een monster van uw product, helaas, ik zet ze gewoon in mijn lade (voor ongeveer 6 maanden) en eindigde met een antibioticum crŤme die altijd heeft om zich te ontdoen van. Op een dag als ik ging door mijn lade ik merkte het en lezen over hoe het werkt.

Ik begon met het op mijn gezicht, want de wetenschap dat als het mijn huid beschermt tegen vocht verlies zonder belemmeren het produceren meer vocht, waarom niet? Is dat niet de reden waarom we besteden mega bucks op schoonheid moisturizers dat slechts oppervlakkig zijn? om 10.00 uur een fles en een druppel wat een koopje voor verblijf jeugdige.

Ik riep uw kantoor om hen te vertellen hoe geweldig het product gewerkt en dacht dat iedereen in de wereld moet weten. U ziet, heb ik niet wil ooit zonder dit product. Ik heb zelfs besteld monsters van uw bedrijf, zodat ik ze kon verspreiden onder de artsen dat ik opgeroepen.

Net weken geleden toen ik in mijn tuin weer en hebben gekregen gekrabd door de bromelia's heb ik besloten om uw product te gebruiken op mijn armen en binnen 2-3 dagen mijn armen werden genezen ... wow!

Een van de artsen gaf ik een monster zei dat er een ingrediŽnt in het product dat zeer kostbaar en helpt bij huidziekten ... vertelde hem waar deze te vinden op Walgreens voor zijn patiŽnten ... Ik heb het gevoel dat uw product was niet zo gestimuleerd dat iedereen die behoefte heeft aan dit is niet in staat de ervaring van de voordelen ...

Cindy Butler
Expressions door Judy

Joan LeBlanc
Vroeger van Estee Lauder
Sarasota

David Kline
Professionele Gardener

Mensen die werken met hun handen - loodgieters, auto mechanica, tuinders - zullen waarderen Handschoenen In A Bottle. Dit spul werkt echt! Voor tuinders zijn die scheurtjes rond de duim weg. En ik heb gevonden met behulp van het op mijn onderarmen geeft bijna volledige bescherming tegen dermatitis die vroeger het gevolg zijn van het werken in jeneverbes struiken. Washing up is sneller, eenvoudiger en efficiŽnter, zelfs na het doen van vette banen zoals de motor werken. Niet te enthousiast was, maar ik heb zelden gevonden een product dat meer biedt dan het belooft.

Dit is de eerste zomer heb ik glad "tuin handen". Dit product is prachtig en ik gebruik het elke dag. Mijn nagels niet meer uitdrogen en breken of te splitsen. Ik geniet van het gebruik van uw product. Ook zijn uw snelle levering en vriendelijke service zeer gewaardeerd!
Nancy R. Dunn
Gardener
Persoonlijk ben ik gaan gebruiken Handschoenen In A Bottle ongeveer 4-5 jaar geleden. Het was na ons bedrijf had problemen met de werknemers te breken met een uitslag op hun handen en armen. Het lijkt erop dat de rubberen banden die we gebruikten (gemaakt in Sri Lanka) waren de boosdoener. Na het gebruik van verschillende huid beschermers we kwamen bij Handschoenen In A Bottle en bingo niet meer huiduitslag. Het is echt beschermd het contact van het rubber van hun huid.

Na jaren van tuinieren mijn handen voelde aan als leer en waren met onze mucky zwarte bodem. Ik begon met Handschoenen In A Bottle na het succes van de onderneming en na ongeveer een week merkte ik mijn handen zocht heel anders. Ze keken zo goed, ik begon met manicure voor de eerste keer in mijn leven. Ik heb eigenlijk begonnen met het dragen van Poolse en schaamde zich niet van mijn handen.

Vandaag heb ik gebruik Handschoenen In A Bottle op mijn handen, armen, benen en voeten (ik ben een blote-footer). Mijn voeten zijn niet gekleurd zoals ze gebruikt worden. Ik weet niet of het was de handschoenen in een fles, maar ik was enkel toen ik begon te gebruiken en ik ben nu getrouwd met een man die een beetje jonger dan ik. Makes you wonder!

Kay Hawkin
Grand Island, Florida

Handschoenen In A Bottle is een van de beste huid lotion die ik ooit heb gebruikt. Ik werk buitenshuis en het geeft me meer bescherming tegen huid probleem dan alles wat ik heb gevonden.

L.Z. Markes
Thomson, CA

Ik heb net uw product gekocht omdat ik nodig een handje product te beschermen tegen olie en vet rond de boerderij. Ik was bewust gemaakt van het door een direct mailing. Ik heb gebruikt een ander product via een warenhuis maar het was niet zo goed als "Handschoenen In A Bottle".

J. Andrew Gingrich
DVM
Mercersburg, PA

KOOP NU!
Home
Hoe werkt het ?
Wat is een beschermende lotion
 
IngrediŽnten
 

FAQ

 

Belangrijke klanten

 

Voor-Na foto's

 

Klinisch Onderzoek

 

MSDS

Bestel Nu
Prijslijst
Groothandel
Contact
Gastenboek