Al na drie nachtjes insmeren  zijn mijn hielen en voetzolen weer lekker zacht en soepel. Wat zal ik er nog meer over zeggen? De foto’s spreken hier boekdelen

prettybeautiful.net

 

Zéér enthousiast ben ik over uw over uw product Gloves In A Bottle. Ik heb altijd last van een droge en gevoelige huid en heb al heel veel verschillende producten geprobeerd om er vanaf te komen. Niets helpt zo goed als uw product. Al na de eerste keer constateerde ik een verbetering van de huid op handen en voeten. Wow! Dat het ook nog reukloos en niet vet is, vind ik een groot pluspunt.

Jennifer M. Grable


Ik gebruik het product nu al een paar weken. Uw Gloves In A Bottle is een fantastisch product! Totaal niet vettig of kleverig en mijn huid is weer zacht en soepel. Zoals in de gebruiksaanwijzing vermeld, laat zich niet afwassen bij gebruik van water, zeep en schoonmaakmiddelen. Ik gebruik Gloves In A Bottle nu ook voor op mijn ellebogen en hielen. Het maakt de huid hier onmiddellijk weer urenlang zacht en soepel! Bedankt voor dit geweldig product!

Linda Smery

 

 
Mijn naam is Laurie en ik heb mijn leven lang al last van een erge droge huid en dat alleen op alleen mijn benen. Waarom alleen op mijn benen weet ik eigenlijk niet maar het gaf altijd problemen bij het scheren. Ieder keer kreeg ik huiduitslag en bulten en ook problemen met beenhaartjes die ingroeiden onder de huid. Dit kon behoorlijk jeuken en ik ging dan krabbelen totdat de boel open ging. Vervolgens kon ik dan weer dagen niet lang niet scheren. Ook niet met een ladyshave. Ik zag er werkelijk niet uit. Op een dag liep ik tegen uw product aan bij het Kaiser Ziekenhuis en het leek mij de moeite waard om het eens te proberen.

Voor het eerst sinds 30 jaar voelt mijn huid niet alleen aan als een babyhuidje maar heb ik ook eindelijk geen last meer van die nare neveneffecten van het scheren zoals ik die vroeger kende. Ik had al zo veel producten geprobeerd die pretendeerden goed te werken maar die uiteindelijk toch niet hielpen dat ik de moed eigenlijk had opgegeven. Dit product heeft letterlijk “mijn huid gered”. Mijn benen voelen fantastisch en zo zien ze er ook uit. Het scheren was vroeger een mentaal probleem voor me, het was gewoon een vreselijk drama. Ik vind het echt zo’n fantastisch product. Ik dacht dat ik levenslang veroordeeld was om met dit probleem te leren leven. Ik kan u niet zeggen hoe gelukkig ik ben met Gloves In A Bottle en ik hoop dat het product de komende jaren overal verkrijgbaar zal zijn.

Hoogachtend,
Laurie Gills

 

Nadat mijn moeder en ik twee weken lang Gloves In A Bottle hadden geprobeerd constateerden we allebei dat onze huid veel zachter en soepeler was geworden. Ook droogde haar huid niet meer uit door het handenwassen. Ik heb daarom besloten om ook maar een flesje in de badkamer op de wastafel neer te zetten. Zelf gebruik ik het ook als lotion voor op mijn voeten. De huid voelt goed gehydrateerd aan waardoor alles weer glad en soepel beweegt.

FutureDerm Blog
 

Voor behandeling

chapped heel (before)

Ik draag de hele dag hakken en dan gaan je hielen er zo uitzien: schilvering, droog, ruw  en vol met tkloven. Werkelijk geen gezicht!

 


Na behandeling

recovered heel (after) 

Het koude seizoen is weer aangebroken en dan heb ik het over de temperatuur. Voor mij betekent dat last van droge voeten. Ik heb het geluk dat ik op de hoogte ben van Gloves In A Bottle. Een geschenk uit de hemel deze hydraterende lotion uit het blauwe flesje. Mijn voeten drogen echt uit in deze tijd van het jaar. De enige oplossing voor mij was een hydraterende crème. Steeds maar hydrateren en nog eens hydrateren! Erg lastig. Nu gebruik ik Gloves In A Bottle. Na het douchen smeer ik een klein druppeltje op m´n voeten en ‘s avonds als ik naar bed ga nog eens. Met een beetje doe je heel lang, dat kan ik u verzekeren. Naast dat het mijn huid beschermt tegen uitdrogen, is het ook bijna reukloos, een eigenschap die ik weet te waarderen bij lotions. Een van de belangrijkste bestandsdelen is water, dus begrijp je eigenlijk direct wel dat het goed moet zijn.
 
Style It Le$$ Blog

Deze dunne lotion wordt snel geabsorbeerd door de huid van je gescrubde voeten. Het verzacht onmiddellijk en maakt de huid ongekend glad en soepel. Ik heb het ook geprobeerd met body butters en lotions en crèmes, maar die werken bij mij veel minder goed. Met die andere producten wordt je huid weliswaar zacht maar na een uurtje is dat gevoel alweer verdwenen, met als gevolg dat  je weer gewoon last hebt van een droge huid en huidschilfers. Gloves In A Bottle geeft je de hele dag een zijdezachte en gladde huid. Daar komt bij dat het snel wordt opgenomen door de huid. Die andere lotions lieten me altijd allerlei schaatsbewegingen maken over mijn stenenvloer. Je kon aan de vette plekken altijd precies zien waar ik “geschaatst” had..

Brain Spam Blog

 
 

VOETEN: behandeling droge huid

Ingezonden brieven 

Voor het eerst heb ik Gloves In A Bottle gebruikt voor mijn handen en ellebogen, en “Yes”!!  Dat was echt een aangename ervaring. Ik had op dat moment last van een huiduitslag op de wreef van mijn voet. De jeuk was zo erg dat ik moeite  moest doen om er niet steeds aan te krabbelen met als gevolg dat de huid natuurlijk openging en er korstjes op kwamen. Ik heb alles geprobeerd dat ik maar kon vinden om van de jeuk af te komen. Ik heb minstens 10 verschillende producten geprobeerd, maar niets hielp.

Op een dag vroeg ik me af deze lotion misschien zou kunnen helpen. Al na één keer opbrengen verdween de jeuk en het korstje was na ongeveer 1 ½ dag weg. De jeuk is ook niet meer teruggekomen. Ik gebruik het als een bodylotion voor mijn handen, voeten, gezicht, nek, armen etc.. De huid van mijn gezicht voelt nu zo soepel en zacht. Ik loop echt weg met dat spul.

Lyn Buerger

Home
Hoe werkt het ?
Wat is een beschermende lotion
 
Ingrediënten

FAQ

Belangrijke klanten

Voor-Na foto's

Klinisch Onderzoek

MSDS

Bestel Nu
Prijslijst
Groothandel
Contact
Gastenboek

http://www.glovesinabottle.com/images/feet.gif

Mijn vrouw heeft al jaren last van droge hielen. Ze heeft al van alles geprobeerd, puinsteen, scheermesjes, meervoudige crèmes, (incl. RX). Vanaf het moment dat ze er Gloves In A Bottle opsmeerde, was het probleem opgelost

William Welsh MD in Whittier, California

Dit is veruit de beste lotion die er te koop is. Vooral als je woont in een land met een droog klimaat zoals wij hier. Ik heb altijd last van een gevoelige en droge huid. Dit is de enige lotion die mij helpt om mijn huid zacht te houden. Ik gebruik het nadat ik in bad ben geweest voor op mijn ellebogen, mijn knieën, mijn handen en voeten. Het werkt fantastisch bij dagelijks gebruik, thuis of op het werk, als je vaak moet afwassen of bij een middagje flink tuinieren. Wat ik ook fijn vind aan dit product is dat het n eens  “lekker” niet ruikt. Het is een geurvrije lotion. Wanneer je naar school gaat of je werkt in een geurvrije omgeving, dan is deze lotion gewoon het beste dat er te koop is.

 Lacey  B (recensie uit Amazon.com)

 

BESTEL NU!

Gloves In A Bottle, Inc. claimt niet dat haar product gebruikt kan worden bij het diagnosticeren, genezen, mitigatie, behandeling of preventie van eczeem, psoriasis, huidallergieën, huidontsteking, of enige andere ziekte; of dat het bedoeld zou zijn om de structuur of werking van het lichaam te veranderen.

 

Gloves In A Bottle is niet bedoeld om bescherming te bieden tegen welke chemicaliën dan ook of irriterende stoffen anders dan vuil en vet. Wanneer u werkt met gevaarlijke stoffen dient u altijd de veiligheidsvoorschriften van de fabrikant te volgen. Gloves In A Bottle is geen vervanger voor de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen, met inbegrip van handschoenen