Voordelen & Vragen ( FAQ )

1.  Hoe komt het dat Gloves In A Bottle niet vettig is en dat het niet verdwijnt bij het wassen van de huid met water en zeep?

2 Geeft Gloves In A Bottle af aan mijn kleren of aan etenswaren?

3. Laat Gloves In A Bottle mijn huid gewoon ademen en transpireren?

4. Verdwijnt Gloves In A Bottle bij het handen wassen?

5. Hoe vaak moet ik Gloves In A Bottle aanbrengen?

6. Beschermt Gloves In A Bottle tegen gevaarlijke chemicaliŽn?

7. Bevat Gloves In A Bottle anti-bacteriŽle stoffen?

8. Op mijn werk moet ik dikke leren handschoenen dragen waardoor mijn handen uitdrogen, kan Gloves In A Bottle hier helpen?

9. Mag ik Gloves In A Bottle ook toepassen op mijn gezicht en andere delen van mijn huid?

10. Is Gloves In A Bottle veilig als het via de handen in de mond komt?

11. Zitten er in Gloves In A Bottle UV-blokkers voor bescherming tegen de zon?

12. Ik ben allergisch voor lanoline, geur- en kleurstoffen, en veel andere ingrediŽnten van lotions . Is Gloves In A Bottle veilig voor mij?

13. Hoe wordt ik distributeur of wederverkoper van Gloves In A Bottle?

1. Hoe komt het dat Gloves In A Bottle niet vettig is en dat het niet verdwijnt bij het wassen van de huid met water en zeep?

Gloves In A Bottle benadert huidproblemen door gebruik te maken van de nieuwste inzichten. Niet langer proberen te genezen door het aanbrengen van terugvetters, maar proberen te voorkomen door het aanbrengen van een beschermend laagje.

Terugvetters geven een vettige huid en dat is vaak lastig. Bovendien verdwijnen ze wanneer ze in contact komen met water en zeep. Gloves In A Bottle werkt anders! Eén druppeltje vormt binnen 30 seconden - samen met de dode huidcellen - een laagje. Dit laagje beschermt, ademt, is niet vet en wast niet af. Slechte stoffen zoals zeep, kunnen er niet in. Goede stoffen zoals de huideigen vetten, kunnen er niet meer uit.

2. Geeft Gloves In A Bottle af aan kleren of etenswaren?

Nee, Gloves In A Bottle hecht zich vast aan de buitenste huidcellen en wordt zo ťťn geheel met de huid. Eenmaal aangebracht verdwijnt het op den duur vanzelf via het exfoliŽren van de huid. Dit is een constant natuurlijk proces, waarbij het lichaam oude, beschadigde en vervuilde huidcellen afstoot en deze vervangt door nieuwe, jonge cellen. Dit natuurlijke proces wordt door Gloves In A Bottle niet beÔnvloed.

3. Blijft mijn huid bij gebruik van Gloves In A Bottle gewoon ademen en transpireren?

Het buitenste laagje van de huid heeft een dubbele functie. Enerzijds, mits in goede conditie, zorgt de huid ervoor dat irriterende stoffen niet kunnen binnendringen in ons lichaam. Tegelijkertijd kan de huid wel blijven ademen en transpireren. Irriterende stoffen, agressieve reinigingsmiddelen en antibiotica beroven de huid van zijn natuurlijke vetten en oliŽn. De beschermende werking neemt af terwijl de gevoeligheid van de huid toe neemt. Het wordt steeds gemakkelijker voor agressieve stoffen door de aangetaste huid binnen te dringen en daar nog meer oliŽn en vetten weg te halen.

Gloves In A Bottle maakt samen met het buitenste laagje van de huid een beschermend laagje. Dit laagje kan blijven ademen. De dunne lotion trekt in de huid, hecht zich vast tussen de hoorncellen, en wordt ťťn geheel met de huid. Het laagje werkt als een paar onzichtbare handschoenen. Ze zorgen ervoor dat vetten en oliŽn niet langer kunnen uitspoelen maar ook dat de huid kan blijven ademen. Eigenlijk verbetert het proces van ademen en transpireren omdat de ďhandschoentjesĒ voorkomen dat irriterende stoffen van buitenaf in de huid kunnen doordringen. Deze irriterende stoffen zijn vaak zo complex dat ze veelal moeilijk langs natuurlijke weg verdwijnen en daarbij de neiging hebben om de poriŽn te verstoppen. Dit wordt nu voorkomen.
 

4. Verdwijnt Gloves In A Bottle bij het handen wassen?

Nee, Gloves In A Bottle hecht zich vast en vormt één geheel met het buitenste laagje van de huid. Het verdwijnt tijdens het exfoliëren van de huid. Gloves In A Bottle werd ontwikkeld om de handen te beschermen tegen de uitdroging die ontstaat door het veelvuldig wassen van de handen en door intensieve blootstelling van de huid aan water en schoonmaakmiddelen. Tandartsen, artsen en verplegers die beroepshalve vaak hun handen moeten wassen, hebben veel baat bij het gebruik van dit product. Voor hen blijkt het een uitkomst!

5. Hoe vaak moet ik Gloves In A Bottle aanbrengen?

Gloves In A Bottle werkt tenminste 4 uur. Na ca. 4 uur zijn er - door het handenwassen en wrijven - vaak zoveel dode huidcellen verdwenen dat de afschermende werking vermindert. Voor maximale bescherming even de handen wassen, goed afdrogen en opnieuw aanbrengen.

6. Beschermt Gloves In A Bottle tegen gevaarlijke chemicaliŽn?

Wanneer de handleiding van de fabrikant gebruik van beschermende handschoenen voorschrijft, dient u de veiligheidsvoorschriften stipt uit te voeren!
 

7. Zitten er in Gloves In A Bottle anti-bacteriŽle stoffen?

Nee. Bij de ontwikkeling van Gloves In A Bottle is steeds het uitgangspunt geweest om een product te ontwikkelen waarvan de samenstelling vrij zou zijn van dit soort schadelijke stoffen. Anti-bacteriŽle stoffen kunnen immers irritaties veroorzaken bij personen met een gevoelige huid. In de gezondheidszorg - een belangrijke groep van gebruikers van Gloves In A Bottle Ė is het niettemin noodzakelijk om zeer frequent de handen te wassen met anti-bacteriŽle zeepproducten. Gloves In a Bottle kan beschermen tegen de uitdrogende en irriterende effecten van de anti- bacteriŽle bestanddelen.

8. Op mijn werk moet ik dikke leren handschoenen dragen waardoor mijn handen uitdrogen, kan Gloves In A Bottle hier helpen?

Ja. Gloves In A Bottle opbrengen en een paar tellen laten drogen. Gloves In A Bottle beschermt de huid tegen het materiaal waarvan de handschoen is gemaakt. Veelal vezelige stoffen, die ook nog eens chemisch zijn samengesteld en/of behandeld en vaak verantwoordelijk zijn voor uitdroging van de huid.

9. Mag ik Gloves In A Bottle ook toepassen op mijn gezicht en andere delen van mijn huid?

Ja. Maar net als voor elk ander product geldt ook hier: contact met de ogen vermijden.

10. Is Gloves In A Bottle veilig als het via de handen in de mond komt?

Ja. Gloves In A Bottle is niet toxisch (niet giftig) en volledig veilig bij normaal gebruik. Mochten resten van nog niet geheel door de huid opgenomen lotion via de handen in de mond komen, en worden ingeslikt, dan is dit ongevaarlijk. Zie ook de lijst met informatie over de samenstelling van het product op pagina 2. van deze website. Voor inslikken geldt dat de lotion niet toxisch is, bij grotere hoeveelheden kan diaree ontstaan.

11. Zitten er in Gloves In A Bottle UV-blokkers voor bescherming tegen de zon?

Nee. Gloves In A Bottle biedt geen bescherming tegen (zonne)straling, in welke vorm dan ook.

12. Ik ben allergisch voor lanoline, geur- en kleurstoffen en veel andere ingrediënten van lotions. Is Gloves In A Bottle veilig voor mij?

Gloves In A Bottle bevat geen stoffen waarvan bekend is dat zij irritaties kunnen veroorzaken, geurstoffen inbegrepen. Immers Gloves In A Bottle werd juist ontwikkeld om de huid te beschermen tegen de schadelijke werking van dit type stoffen.

13. Hoe word ik distributeur of wederverkoper van Gloves In A Bottle

Ad Leeuwenburgh, info@Glovesinabottle.nl of bellen met 076-889 3761 of 06 51 76 31 90 of
faxen 076 889 3760

Home

MSDS

Klinisch Onderzoek

Voor-Na foto's

Bekende klanten

FAQ

 
IngrediŽnten, apotheken
Wat is een beschermende lotion
Hoe werkt het ?
Bestel Nu
Prijslijst
Groothandel
Vragenlijn
Contact
Gastenboek
Verkooppunten